KUNST IS WAT JE ANDEREN LAAT ZIEN...

Waarom kiezen voor Revontuli?

1. Uniek

Wij maken gebruik van eigen fotografie, zo blijven onze grafische uitingen uniek en kunnen we alles op zo’n manier maken dat het precies bij jou en je bedrijf past.

2. Kwaliteit

Pixelperfect en scherpe ogen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Klinkt lekker cliché, maar is wel zo!

3. Veelzijdig

Wij worden graag uitgedaagd, maar snappen dat niet iedereen zit te wachten op alle toeters en bellen. Wij kunnen alles maken. Van simpele fotoposter tot niet bestaande werelden.

Krijg een beter beeld van ons kunnen

Sportbox Vlambloem 2017

WAT: Sportbox Vlambloem. Een ingerichte sporthal in Rotterdam, bedoeld om personal trainers een ruimte te geven aan de slag te gaan met hun klanten. Samen gemotiveerd werken aan het lichaam dat je wilt hebben werkt alleen beter in een inspirerende ruimte. En dat was het probleem; de sporthal was kaal en leeg. Er was nog geen herkenbare stijl te vinden in dit mooie, verbouwde pand.

Het begon met een nieuwe huisstijl. Het enige wat vast stond waren de kleuren en de naam. Blauw en oranje, actief, kleurrijk, energiek. Met poeder in dezelfde kleuren en energieke mensen die één van de sportieve opties representeren, hebben wij dit pand de uitstraling gegeven waar naar gezocht werd.

HOE: Samen nadenken en zoeken naar een nieuwe uitdaging. Hoe combineren we kracht, elegantie en kleur in beelden. Door eigen illustraties te tekenen en de losse elementen te fotograferen in de studio, hebben we een unieke beelden kunnen maken, speciaal op maat voor Sportbox.

Nieuwe huisstijl, 1 Groot doek, lange doeken, illustraties, medewerkers, modellen.

“We zijn er ongelooflijk blij mee. Ik kan me voorstellen dat er heel veel werk in heeft gezeten. Onze sportbox krijgt dankzij jullie werk een totaal andere en unieke uitstraling.”
Astrid Bijl

“Prachtige foto’s van de spelers van FC Utrecht maken deze kalender tot een waar meesterwerk.”

FC Utrecht 2016

WAT:  Voor FC Utrecht doen wij al jarenlang ons best pronkstukken af te leveren. In 2016 was dit in de vorm van een verjaardagskalender en een groot doek.

HOE: Een groot idee, een grotere hoeveelheid lef en keihard overwerken. De spelers zijn op locatie gefotografeerd in studio setting, waarna deze in meerdere miniatuur versies van de stad Utrecht geplaatst werden. Die beelden zijn volledig opgebouwd uit eigen fotografie.

13 Kalenderplaten, 1321 geschoten foto’s, 337 uitgwerkte foto’s, 1 mega plaat , 2 flessen champagne, medewerkers en 2 stagiairs.


FC Utrecht 2015

WAT: Het jaar ervoor was de opdracht misschien nog grootser. Maak een plaat, geïnspireerd op de Nachtwacht van Rembrandt, met het volledige team en de stafleden (van trainer tot ballenjongen) er in verwerkt. Niet alleen op gigantisch formaat gedrukt, maar ook als limited edition voor de echte fans te koop aangeboden. En die waren binnen no time op.

HOE: Plannen, schetsen, proberen, doen. Een dag keihard werken om iedereen met de geschikte lichtopstellingen op de foto te krijgen en vervolgens dagen lang in Photoshop duiken om de gigantische bestanden bij elkaar te laten passen tot een geheel; “De Nagwag”.

Gigantisch doek, 37 sporters, 37 verschillende lichtopstellingen, 78 vereenvoudigde lagen, 8,5 gigabite,  photoshop blaren, 2 medewerkers, 2 stagiairs.

“Een doek waar je naar kunt blijven kijken. Geïnspireerd op de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn, en dat zie je terug in dit FC Utrecht-kunstwerk. Want dat is het geworden: een kunstwerk.”
Wilco van Schaik, Directeur FC Utrecht

Stiho en Giebels

WAT: Voor Stiho en Giebels maken wij zeer regelmatig veel verschillende grafische uitingen, geschikt voor web en drukwerk.

HOE: Briefing in, kleine kunstwerkjes op maat uit. Soms hoeft het niet super complex te zijn! Waar nodig komen we naar locatie en fotograferen we de nodige beelden voor posters, maken we nieuwe logo’s, flyers, webuitingen, banners, en alles wat verder nodig is.


OF NEEM GELIJK CONTACT OP!

Nienke leeft voor grafisch werk en helpt je heel graag verder. Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek, dan zetten wij de koffie klaar!

Wil je ons niet missen?
Volg onze socials!