Wervingsvideo

Recruitmentvideo’s – of wervingsvideo’s- zijn essentieel voor het aantrekken van toptalent. Met visueel aantrekkelijke content brengen ze bedrijfscultuur en carrièrekansen direct over. Vergroot jouw zichtbaarheid, trek gekwalificeerde kandidaten aan en versnel het wervingsproces met impactvolle wervingsvideo’s.

Een wervingsvideo kan op de werkvloer worden opgenomen of als creatieve storytelling dienen, waarin medewerkers buiten kantoor worden getoond. Denk aan klantbezoeken, woon-werkverkeer, en zelfs vrijetijdsactiviteiten en passies. Script, concept, film, animatie, vormgeving én lancering. De volledige productie van A tot Z onder één dak gerealiseerd door Revontuli.

Bekijk de opties of neem contact op via 085 060 1710 of info@Revontuli.nl

wervingsvideo laten maken
wervingsvideo laten maken

Invetarisatie

Wat is je doel, wie is je doelgroep en wanneer ben je tevreden? Samen (her)vormen we jouw kernwaarden en directe doelen.

Plan

We helpen je jouw doelgroep het best te bereiken! Wat voor filmproductie past hier het best bij? En hoe pakken we dat aan?

Productie

Script, concept, film, animatie, vormgeving én lancering. De volledige productie van A tot Z onder één dak gerealiseerd.

Lancering

Hoe zet je jouw nieuwe video het beste in na oplevering? Haal het meest uit de productie met ons advies.

filmproducties wervingsvideo
filmproducties wervingsvideo

Waarom een wervingsvideo?

Versnel het wervingsproces. Videocontent is dé manier om een groot publiek aan te spreken. Vergroot je zichtbaarheid en daarmee ook je kansen.

Trek het talent aan waar jij naar opzoek bent. Zet jouw video gericht in en spreek de mensen aan waar je naar opzoek bent.

Toegankelijke inkijk. Geef potentiële kandidaten een inkijkje in je organisatie en overtuig hen hiermee om de volgende stap te zetten.

Zet die eerste stap!

Neem contact op met één van onze experts

contact

Kom in contact!

Samen krijgen we het gewenste resultaat (weer) scherp.