FABULEUZE FOTOGRAFEN, FILMERS EN PHOTOSHOPPERS

Een beetje eigenwijs en eigenzinnig. Een team van vak-professionals en jong talent.

Passie

Revontuli bestaat al sinds 2008. Een studio geboren uit passie voor het vak dat blijft groeien door de gedrevenheid van de mensen die er werken; wij!

Sociaal

Wij willen samen met jou, de klant, aan projecten werken. Alleen dan kun je werk leveren waar iedereen gelukkig van wordt. Jij ook! Dat vinden we heel belangrijk.

Fun

Als je een geboren creatieveling bent, word je niet blij van stoffige kantoren en maatpakken. We houden het graag leuk. Zo blijven we elkaar inspireren.

Meet the crew!

Jeffrey de Bie
Filmer | Fotograaf | Directeur
Jeffrey is al langer fotograaf dan zijn baard nu is.
Katteneigenaar, papa van twee, whiskydrinker en
creatief opperhoofd. Houdt van scandinavische landen,
rookovens en meezingen met Taylor Swift als er verder
niemand in de auto zit. Spreekt zeven uit als “zeuven”
en zorgt ervoor dat er uit elke film en fotoshoot
prachtige beelden ontstaan.
Jeffrey@Revontuli.nl
Nienke van Keulen
Grafisch Vormgever | Fotograaf
Na haar opleiding tot Grafisch Vormgever in Rotterdam te hebben afgerond, heeft ze hier bijna elk Photoshop kunstwerk gemaakt. De multimedia hobby is uitgegroeid tot groot talent. Wordt altijd enthousiast van eten en is dol op leedvermaak en feest.
Nienke@Revontuli.nl
Femke Kerkhof
Visual designer | (Online) Communicatie 

Femke is na haar studie Communication and Multimedia Design in 2015 naar Revontuli gekomen als visueel vormgever. Hier houdt ze zich bezig met alles wat creatief is in (digitaal) beeld en geschreven woord. Liefhebber van katten, gezelligheid, te veel mensen, bier, vrijwillgerswerk en slaaptekort.

Femke@Revontuli.nl
Marieke Maas
Fotograaf | Cursussen  | Visagist
Met achttien jaar het guppie van de groep. Binnengekomen als stagiair, en vastgehouden door haar nu al gigantische fotografie talent. Naast haar fotografie studie aan de Koning Willem 1 College en regelmatige shoots  voor Enzo Knol werkt Marieke mee aan grote en kleine shoots en helpt ze met de cursussen.
Ze houdt van Drake, make-up, koffie met te veel schuim, slechte woordgrappen en portretfotografie.
Marieke@Revontuli.nl
Mark Falke
Stagiair | Fotografie
(Jarassic) Mark loopt sinds augustus stage en probeert sindsdien de vrijdagmiddag borrel te verplaatsen naar donderdag. Hij studeert aan de Fotovakschool in Apeldoorn, maar hij is liever hier in de studio om naar foto’s van katten te kijken, de rest van de crew vegan te krijgen of mee te lopen met Jeffrey en Nienke. Houdt van zware metalen, onverantwoordelijke rappers, tattoos, designen voor bands, bieren en dieren.
Mark@Revontuli.nl
Maik Helgers
Afstudeerder | Video
(Meermin) Maik is bezig met het behalen van zijn HBO diploma van de studie Media en Entertainment Management. Heeft naast het schrijven van zijn onderzoek en het onderhouden van zijn eigen bedrijf, ook nog tijd om hier met een camera in zijn handen mee te lopen. Filmkenner, sportfanaat, pianospeler en liefhebber van slechte après-ski muziek waar de rest van het team agressief van wordt.
Maik@Revontuli.nl

We zoeken stagiairs die meer willen dan koffie halen!

Wij hebben altijd ruimte voor stagiairs. Heb jij talent in grafisch vormgeven, fotograferen of filmen en wil je dat gebruiken voor echte klanten en opdrachten in een informele werksfeer? Laat van je horen!

Samen aan een opdracht werken? Stage lopen? Laat van je horen!

Bel of whatsapp
06-4161 4837
Stuur een mail
info@Revontuli.nl
Kom langs
Ravenswade 212C
3439 LD Nieuwegein

En volg ook onze socials <3

CREATIVITY BEYOND THE HORIZON