Bedrijfsvideo

Presenteer je bedrijf, product of dienst op een toegankelijke manier met een bedrijfsvideo. Maak impact op social media, op je website, je nieuwsbrief, of zet een bedrijfsvideo in als pitch. Verhoog de betrokkenheid van je doelgroep en hou de aandacht vast.

Bekijk de opties of neem contact op via 085 060 1710 of info@Revontuli.nl

Inventarisatie

Wat is je doel, wie is je doelgroep en wanneer ben je tevreden? Samen (her)vormen we jouw kernwaarden en directe doelen.

Plan

We helpen je jouw doelgroep het best te bereiken! Wat voor filmproductie past hier het best bij? En hoe pakken we dat aan?

Productie

Script, concept, film, animatie, vormgeving én lancering. De volledige productie van A tot Z onder één dak gerealiseerd.

Lancering

Hoe zet je jouw nieuwe video het beste in na oplevering? Haal het meest uit de productie met ons advies op maat.

Waarom een bedrijfsvideo?

Presentatie. Presenteer de identiteit, de waarden en diensten van je organisatie op een transparante manier in een bedrijfsfilm. Dit inkijkje kan het verschil zijn tussen wel of niet een dienst afnemen. 

Verhoogde vindbaarheid. Google houdt van multimedia in websites. Door een video toe te voegen, kan de zichtbaarheid van jouw organisatie in de zoekresultaten toenemen. 

Toegankelijke inkijk. Geef potentiële kandidaten een inkijkje in je organisatie en overtuig hen hiermee om de volgende stap te zetten.

Zet die eerste stap!

Neem contact op met één van onze experts

contact

Kom in contact!

Samen krijgen we het gewenste resultaat (weer) scherp.