(Re)branding

Opvallen en onthouden worden

(Re)branding voor een sterk merkverhaal

Val op en bereik meer

Vroeger werden brandmerken gebruikt om te laten zien welke ezel van wie was. Tegenwoordig laat je met branding nog steeds zien dat iets van jou is, maar dat gaat veel verder dan een logo of beeldmerk. Het is het uitstralen van je merkverhaal.

De kern van jouw merk is er al. Alles wat je doet, heeft die kern als reden. Maar hoe vertaal je die kern op een manier die anderen begrijpen? Een manier die onderscheidend is, de merkbekendheid vergroot en de merkwaarde uitstraalt? Daar zetten we branding voor in. Revontuli doet dat volgens vier fasen.

Inventarisatie

Om tot de kern van het merk te komen, (her)vormen we samen de kernwaarden, de missie, de visie en de directe doelen.

Branding strategie

Om die doelen te behalen, vormt Revontuli een branding strategie.

Dit klaar-voor-gebruik plan staat vol advies over welke producten en middelen je het beste in kan zetten.

Productie

In de productiefase wordt de strategie uitgevoerd. Jij ontvangt het vooraf afgesproken pakket met producten en middelen, klaar voor de digitale wereld of drukwerk.

Denk hierbij aan onder andere het logo, huisstijl, visuele identiteit, concept huisstijl, 2D of 3D animaties, productverpakkingen, fotografie en video.

Lanceren

Je hebt een pakket vol bruikbare producten waarin jouw merkverhaal is doorvertaald. Om deze ook bij je doelgroep terecht laten komen, levert Revontuli advies om dit op de juiste manier te lanceren.

Wil je hier geen omkijken meer naar hebben? Dan nemen wij dit helemaal voor jou uit handen.

Zet die eerste stap!

Neem contact op met één van onze experts

Boek een sessie!

Samen krijgen we het gewenste resultaat (weer) scherp.